Compunere despre vacanța de vară

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere despre vacanța de vară

Redactarea unui compuneri despre vacanța de vară este o cerință des întâlnită la începutul unui nou an școlar. Așadar, dacă ai primit o astfel de temă la ora de limba și literatura română îți recomandăm să citești și acest material pentru a-ți reaminti cum trebuie structurată o compunere, dar și pentru a vedea care sunt ideile pe care le poți include în compunerea ta despre vacanța de vară.

Fie că ți-au petrecut vacanța de vară la mare sau la munte, fie că ai fost la bunici, întâmplările petrecute acolo pot fi punctul de plecare pentru o compunere foarte reușită.

Accesează compunerea despre vacanța de vară scrisă de profesorii noștri de limba și literatura română și îți va fi mult mai ușor să redactezi propriul material odată ce ai o sursă de inspirație.

Fragment din text

Vara trecută am profitat de vacanță și am plecat într-o excursie în Grecia, alături de colegi. Am avut parte de experiențe minunate, am vizitat locuri nemaipomenite și am învățat lucruri interesante. Excursia fusese planificată încă din luna aprilie, așa că am așteptat cu toții nerăbdători ziua în care clopoțelul va suna pentru ultima dată în acel an școlar.

Din păcate, timpul nu ne-a permis să vizităm întreaga țară, ceea ce ar fi durat și costat foarte mult. Cu toate acestea, am reușit să vizităm o mare parte a nordului Greciei, iar prima oprire a fost în orașul Salonic. Acolo am vizitat turnul alb, precum și muzeul culturii bizantine. Pentru a ne relaxa, am petrecut două ore pe un vapor vechi care fusese prezervat în manieră impresionantă, datând din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Tuturor ne-a făcut plăcere șederea într-un oraș aflat la malul mării și scăldat mereu în razele vesele ale soarelui.

De la Salonic am pornit către Meteora. Dacă, în primă instanță, am fost impresionați de peisajul pe care l-am admirat cu nesaț pe drum, când am ajuns la destinație am rămas cu totul uimiți... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre vacanța de vară

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.