Compunere despre prima zi de liceu

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro.

Compunere despre prima zi de liceu

Această compunere despre emoțiile primei zile de licean a fost scrisă de către un elev de clasa a IX-a și îți poate folosi ca sursă de inspirație în cazul în care vei primi o temă similară. Compunerea a fost corect structurată și redă foarte trăirile elevului care trece într-o altă etapă a vieții, când trebuie să fie mai responsabil și să acorde o și mai mare importanță școlii.

Accesează această compunere care evocă prima zi de liceu pentru a avea un punct de plecare și o sursă de inspirație pentru propriul tău material.

Comentariul editorului Liceunet

Momentan, acest material nu a fost verificat de către un profesor, dar poate fi folosit ca suport de studiu sau sursă de inspirație de către elevi.

Fragment din text

Uneori mi-e teamă să privesc înapoi către tot ce a însemnat școala, căci asta mă face să realizez tot mai mult că într-adevăr este pe punctul de a se termina… Rememorarea tuturor peripeţiilor, a anumitor scene din viaţa clasei, a anumitor replici, presupune lacrimi, întrucât toţi aceşti ani chiar au reprezentat perioada cea mai frumoasă a vieţii mele.

Niciodată nu mi-am închipuit că ar putea fi atât de trist. Şi cred că asta se datorează fricii de nou, de necunoscut, de teama că trebuie să o iau iar de la capăt, dar în alte circumstanţe. Încetul cu încetul va trebui să accept faptul că am crescut şi că timpul pe care-l consideram până acum relativ m-a schimbat de-a lungul anilor şi m-a ajutat să îmi creez personalitatea... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre prima zi de liceu

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.