Compunere despre o întâmplare hazlie în vacanța de vară

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere despre o întâmplare hazlie în vacanța de vară

Ți-e greu să te decizi care a fost cea mai hazlie întâmplare petrecută în vacanța de vară și cu atât mai mult să scrii o compunere pornind de la acest subiect? Profesorii noștri de limba și literatura română te ajută să rezolvi tema pe care ai primit-o la ora de limba și literatura română și îți pun la dispoziție un material cu ajutorul căruia vei descoperi care este structura unei compuneri și cum trebuie aceasta scrisă pentru a primi o notă cât mai mare.

Citind această compunere despre o întâmplare hazlie din vacanța de vară cu siguranță îți vei aminti o mulțime de peripeții pe care le-ai făcut de-a lungul vacanțelor și îți va fi mult mai ușor să scrii un material complex.

Accesează „Compunere despre o întâmplare în vacanța de vară” și vei avea o sursă de inspirație pentru rezolvarea cerințelor regăsite în manualul de limba română.

Fragment din text

Anul trecut am plecat în excursie împreună cu colegii și diriginta noastră. Destinația era stațiunea Gărâna, unde urma să fim cazați cu toții într-o cabană primitoare. Întrucât era prima noastră excursie alături de noii colegi, cu toții am așteptat cu nerăbdare ziua plecării.

Deși drumul a fost destul de lung, noi nu am simțit trecerea timpului fiindcă am găsit mereu câte ceva hazliu de făcut. Am ascultat muzică, am râs și ne-am povestit unul altuia diverse lucruri interesante. Pe măsură ce ne apropiam de destinație, peisajul devenea din ce în ce mai frumos: brazi falnici atârnau de brațele puternice ale munților, iar soarele zâmbea de după un nor cenușiu.

Odată ajunși, am fost plăcut impresionați, atât de cazare, cât și de masa de prânz pe care o așteptasem cu atâta nerăbdare... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre o întâmplare hazlie în vacanța de vară

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.