Compunere despre o întâmplare hazlie

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere despre o întâmplare hazlie

Dacă ai primit tema de a scrie o compunere despre o întâmplare hazlie, materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română îți va fi de mare ajutor. Pe lângă faptul că vei vedea care este structura pe care trebuie să o aibă o compunere, îți va fi și mult mai ușor să rememorezi una din întâmplările amuzante petrecute la școală sau într-o zi la joacă.

Citește compunerea noastră despre o întâmplare hazlie și îți va fi mai ușor să te pregătești pentru ora de limba română.

Fragment din text

Compunere despre o întâmplare hazlie

Când eram în gimnaziu obișnuiam să-mi ajut colegii la temele primite la limba franceză. Nu știu din ce motiv, copiii nu se prea descurcau la franceză, ceea ce reprezenta o problemă nu doar pentru clasa noastră, ci și pentru clasele paralele. Din fericire, fiecare clasă avea cel puțin câte un elev care nu avea dificultăți la acest capitol.

Într-o zi, la sfârșitul orei de franceză, doamna profesoară ne-a anunțat că urma să dăm test peste o săptămână. Colegii mei au fost deosebit de stresați la primirea acestei vești, întrucât notele la franceză le stricau adesea mediile finale. Cei care s-ar fi gândit în mod normal să copieze nu aveau prea mari speranțe fiindcă doamna profesoară era severă și avea un spirit de observație foarte bine dezvoltat... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre o întâmplare hazlie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.