Compunere despre bunica mea

Referatul a fost validat de către editorii de la Liceunet.ro. Materialele Premium sunt produse de profesori pentru Liceunet.ro

Compunere despre bunica mea

Cea mai frumoasă amintire legată de bunica, un sfat primit de la aceasta sau un joc pe care îl jucați împreună în copilărie. Acestea sunt câteva din experiențele la care poți face referire atunci când vei primi tema de a scrie o compunere care să o aibă în prim plan pe bunica.

Profesorii noștri de limba și literatura română au redactat o compunere cu titlul „Bunica mea” pe care o poți citi pentru a avea o sursă de inspirație.

Accesează materialul „Compunere despre bunica mea” și îți vei reaminti cum trebuie structurată o compunere sau care sunt cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont pentru a prii punctajul maxim.

Fragment din text

Primul lucru la care mă gândesc atunci când bunica îmi apare în minte este amintirea verilor petrecute cu ea. Deși eu mă bucuram în fiecare vară de vacanță, părinții mei nu erau la fel de norocoși, astfel încât, pentru a nu mă lăsa singură acasă, mă trimiteau întotdeauna la țară, la bunica. Deși le simțeam lipsa, bucuria de a o revedea pe cea care mă aștepta cu drag și căldură îmi alina neliniștile.

Când mi se făcea dor de casă, bunica îmi povestea amintirile ei din copilărie, ceea ce îmi făcea întotdeauna o grozavă plăcere, fiindcă mi se părea mereu mai ușor să interacționez cu copilul din cei care acum îmi erau părinți ori bunici. Fiind nostalgică din fire, și ei îi făcea plăcere să-și amintească de vremurile în care existența îi părea mai ușoară (deși nu fusese niciodată astfel)... Cumpărați accesul pentru a citi mai mult

Compunere despre bunica mea

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.