Despre noi

Liceunet.ro îi ajută pe elevii de Liceu și Gimnaziu să scrie eseuri și referate de calitate, pentru note mai bune la teste și examene sau pentru cunoașterea în detaliu a unui subiect de interes. Profesorii noștri produc ghiduri și exemple, asigurând calitatea colecției noastre de materiale ce oferă elevilor o bună sursă de inspirație.

Ghiduri și materiale Premium
Noi producem o largă varietate de materiale ce au ca scop principal pregătirea elevilor pentru lucrări și examene. Aceste materiale conțin printre altele ghiduri, culegeri, comentarii, metode de rezolvare a diferitelor probleme matematice și exemple de eseuri. Aceste materiale le-am numit materiale-Premium.

Materialele premium oferă elevilor un ajutor mai bun și specific sarcinilor ce le are de rezolvat pentru școală. Când elevul accesează un material de pe site-ul nostru, de cele mai multe ori acesta va fi orientat către achiziționarea unui material Premium ce îl va ajuta mai amănunțit în rezolvarea sarcinilor. Dacă, de exemplu, elevul accesează un comentariu ce tratează romanul "Moromeții" de Marina Preda, acesta va fi orientat către accesarea unui ghid ce conține structura de alcătuire a unui asemenea eseu. În acest fel, elevul va fi capabil pe baza structurii oferite, să realizeze singur un eseu pe o temă dată.

E-books
Majoritatea ghidurilor noastre le puteți găsi și sub formă de ebook-uri. Ebook-urile pot fi citite direct pe calculator, telefon sau tabletă - e nevoie doar de acces la internet. Ebook-urile sunt ușor de citit și puteți căuta, sublinia sau scrie notițe direct pe text.

Ghiduri ca sursă de inspirație - Calitatea asigurată de către profesorii noștri

Materialele noastre oferă inspirație atât pentru structura unui referat (puteți învăța cum se structurează o lucrare), cât și pentru conținutul acestuia în sine (puteți citi un exemplu specific pe o temă anume).

Despre Plagiat
Liceunet.ro se opune ferm oricărei forme de plagiat. Scopul exemplelor noastre este de a oferi elevilor o sursă de inspirație cu privire la cum trebuie rezolvată o problemă sau realizat un eseu. Toți profesorii pot obține acces gratuit pe Liceunet.ro - pentru mai multe informații ne puteți contacta aici.

Istoria noastră
Liceunet.ro a început în 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online de calitate la teme și pregătirea pentru examene. Liceunet.ro este deținut de Student Media, care din 1995 oferă ajutor și referate online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia si Danemarca.

Contactează-ne
Poți contacta Liceunet.ro accesând această pagină.

Liceunet.ro este publicat de Better Students.
S.C. Better Students SRL
Str. Gheorghe Lazar 24, etaj 13, ap 81
300081, Timisoara
CUI: 34027108
J35/186/2015