Despre noi

Liceunet.ro este o platformă menită să îi ajute pe elevii de liceu și gimnaziu să își pregătească temele și să scrie eseuri și referate de calitate, precum și să studieze pentru teste și evaluări astfel încât notele obținute să fie cât mai mari. Materialele care se regăsesc pe site sunt elaborate de către profesori, care se asigură mereu de calitatea și corectitudinea ghidurilor și referatelor.

Ghiduri și materiale pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

Noi producem o largă varietate de materiale ce au ca scop principal pregătirea elevilor pentru teze, teste și, în special, pentru examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională. Aceste materiale conțin printre altele ghiduri, comentarii, metode de rezolvare a diferitelor probleme matematice, exemple de eseuri, precum și modele de rezolvare a subiectelor de la examene.

Dintre materiale pentru examene, cele mai accesate sunt cele pentru disciplina limba română, dar și cele pentru matematică sau istorie. Acestea sunt concepute în așa fel încât să conțină răspunsuri pentru toate cerințele pe care elevii le-ar putea întâlni la școală. Spre exemplu, dacă elevul are nevoie de informații legate de romanul „Moromeții” de Marin Preda, va găsi atât un rezumat al operei, cât și multe alte eseuri care îi vor facilita procesul de studiu și redactarea propriilor materiale pe o temă dată.

E-books

Majoritatea ghidurilor noastre le puteți găsi sub formă de ebook-uri, având astfel avantajul de a citi direct pe calculator, telefon sau tabletă - e nevoie doar de acces la internet. Ebook-urile sunt ușor de citit și puteți căuta, sublinia sau scrie notițe direct pe text.

Ghiduri ca sursă de inspirație - Calitatea asigurată de către profesorii noștri

Materialele noastre oferă inspirație atât pentru structura unui referat (puteți învăța cum se structurează o lucrare), cât și pentru conținutul acestuia în sine (puteți citi un exemplu specific pe o temă anume).

Despre Plagiat

Liceunet.ro se opune ferm oricărei forme de plagiat. Scopul exemplelor noastre este de a oferi elevilor o sursă de inspirație cu privire la cum trebuie rezolvată o problemă sau realizat un eseu. Toți profesorii pot obține acces gratuit pe Liceunet.ro - pentru mai multe informații ne puteți contacta aici.

Istoria noastră

Liceunet.ro a început în 2014 din dorința de a oferi elevilor ajutor online și de calitate pentru rezolvarea temelor și pregătirea pentru examene. Liceunet.ro este deținut de compania daneză Better Students, care din 1995 pune la dispoziție referate online pentru elevii și studenții din diferite țări europene precum: Germania, Suedia, Norvegia și Danemarca.

Contactează-ne
Poți contacta Liceunet.ro accesând această pagină.

Liceunet.ro este publicat de Better Students. 
S.C. Better Students SRL 
Str. Gheorghe Lazar 24, etaj 13, ap 81 
300081, Timisoara 
CUI: 34027108 
J35/186/2015