Referat Constantin Brâncuși

Accesează referatul nostru despre Constantin Brâncuși pentru a cunoaște mai multe despre viața și opera sa. Constantin Brâncuși este cel mai mare sculptor român și unul dintre cei mai influenți sculptori din întreaga lume. El a fost apreciat încă din timpul vieții în diverse colțuri ale lumii și în principalele centre artistice ale vremii, precum Paris și New York. Pe 19 februarie, în România se sărbătorește Ziua Brâncuși.

În acest referat îți expunem biografia lui Constantin Brâncuși. Ne concentrăm atât pe copilăria sa, cât și pe anii de școală din România și din străinătate. Este celebru faptul că pentru a ajunge în Franța a plecat pe jos din România, oprindu-se perioade întregi de timp în alte țări precum Germania. Aici găsești și un motiv important pentru care Brâncuși s-a decis să plece la Paris după prima sa lucrare realizată la comandă în România!

De asemenea, îți prezentăm cele mai importante opere din creația lui Constantin Brâncuși. Aici poți afla în ce perioadă au fost realizate celebrele sale sculpturi, ce reprezintă ele și care a fost sursa de inspirație pentru realizarea lor. De exemplu, poți afla mai multe despre Coloana infinitului sau Cumințenia pământului, unele dintre cele mai cunoscute sculpturi ale lui Brâncuși.

Citește referatul despre Constantin Brâncuși și dezvoltă-ți cultura generală alături de noi!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Referat Constantin Brâncuși

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.