Comunicare scrisă - Ghid

Ai nevoie de ajutor pentru a scrie o scrisoare sau un e-mail? În acest ghid de comunicare scrisă am inclus o serie de detalii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când corespondezi.

Accesând acest material vei afla care este structura unei scrisorii și ce formule de adresare sau de încheiere trebuie să folosești, în funcție de tipul acesteia, precum și care sunt tipurile de scrisoare pe care le poți redacta.

De asemenea, vei vei găsi informații despre cum se scrie un e-mail, ce structură trebuie să aibă acesta, care sunt formulele introductive și de încheiere pe care trebuie să le utilizezi când trimiți un astfel de mesaj scris, precum și ce tipuri de e-mail poți primi sau trimite.

Așadar, în cazul în care trebuie să scrii o scrisoare sau un e-mail, însă ai nevoie de câteva clarificări, în ghidul pe care ți-l punem la dispoziție vei găsi toate detaliile de care ai nevoie.

Iată și un scurt fragment din textul pe care îl vei putea citi accesând acest ghid:

Acest tip de scrisoare poate fi formală sau informală și se poate adresa fie într-un context profesional, fie într-unul de tip personal. Astfel, scrisoarea de felicitare poate fi destinată unui coleg, unui prieten, unui angajat sau unei cunoștințe.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Comunicare scrisă - Ghid

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.