Compunere | Vacanța de Paște

Ai primit tema de a scrie o compunere despre cum ți-ai petrecut vacanța de Paște? Profesorii noștri de limba română te ajută să îți structurezi eseul și îți pun la dispoziție și o sursă de inspirație. Astfel, vei ști ce informații trebuie să conțină compunerea ta și vei povesti cu mai multă ușurință dacă ai petrecut sărbătorile pascale alături de familie și dacă ai luat parte la slujba de Înviere.

Accesând și citind materialul Compunere | Vacanța de Paște îți vai fi mult mai ușor să rememorezi experiențele trăite în vacanța de Paște și să scrii o compunere reușită.

Compunere | Vacanța de Paște

Fiecare vacanță de primăvară este un prilej de bucurie pentru mine. Fiind vacanță, orice pauză este mereu binevenită. În plus, în timpul vacanței de primăvară ne bucurăm de Sărbătorile Pascale alături de familie și de alți oameni dragi.

În primul rând, în fiecare an, o mare parte a familiei noastre se reunește la țară, în casa bunicii. Ea ne așteaptă cu nerăbdare și pregătește fel de fel de bunătăți cu care ne îmbie de îndată ce intrăm pe ușă. Entuziasmată, ea face mai multe feluri de prăjituri, preparate tradiționale din miel și, bineînțeles, nelipsitele ouă roșii tradiționale de Paște. Pentru a ne arăta recunoștința,...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in