Compunere | Rămas bun, doamna învățătoare

Compunerea „Rămas bun, doamna învățătoare” îți va folosi drept model pentru a scrie propriul material având această temă. Textul a fost scris de profesorii de limba și literatura română cu care colaborează echipa Liceunet, iar citindu-l vei afla care este structura unei compuneri și care sunt ideile pe care le poți dezvolta atunci când vei primi cerința de a scrie un text care să aibă ca temă despărțirea de doamna învățătoare.

În cazul în care vei primi cerința de a scrie o compunere având ca titlu „Rămas bun, doamna învățătoare” nu uita să menționezi care au fost cele mai importante sfaturi pe care le-ai primit de la dascălul tău.

Compunere | Rămas bun, doamna învățătoare

Când am pășit pentru prima dată pe treptele școlii, ea a fost cea care ne-a purtat pașii până în sala de clasă. Acesta era locul de unde urma să pătrundem în lumea cunoașterii, ghidați cu grijă și atenție sub privirea ei pătrunzătoare. Nu ne imaginam pe atunci că va veni clipa despărțirii de cei patru ani cu care ne familiarizasem atât de bine.

La început, părea că lucrurile vor sta astfel pentru totdeauna, iar doamna învățătoare va fi mereu acolo, lângă noi, clarificând toate nelămuririle noastre: ce este corect și greșit să facem, cum trebuie să ne comportăm cu co...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in