Compunere | O zi din viața mea

Ai primit la școală cerința de a scrie o compunere cu titlul „O zi din viața mea”? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet te ajută să structurezi acest material  și îți pun la dispoziție o sursă de inspirație. Așadar, pentru a vedea cum trebuie să arate o compunere de nota 10, îți punem la dispoziție materialul Compunere | O zi din viața mea. Citind textul scris de echipa Liceunet îți va fi mult mai ușor să structurezi informațiile, dar și pentru a-ți îmbunătăți performanțele școlare.

Compunere | O zi din viața mea

Astăzi este o zi ca oricare alta. La ora șase și jumătate mă trezesc pentru a ajunge la școală la timp. De obicei, cursurile încep la ora opt dimineața. Asemenea multor altora, nu mă încântă trezitul devreme, astfel încât am nevoie de timp pentru a mă dezmetici de-a binelea. Mănânc micul dejun și plec repede spre școală după ce mă asigur că am tot ce trebuie în geantă.

Drumul către școală este lung, dar frumos. Când am noroc, întâlnesc colegi în autobuz și ne ținem unii altora de urât pe drum. Dacă nu este una din acele zile norocoase, mă izolez puțin ascultând muzică la căști. Muzica mă înveselește și mă energizează mereu. A începe fiecare zi ascultând puțină muzică s-a dovedit mereu a fi benefic pentru starea mea de spirit.

Odată ajunsă la școală, mă bucur să mă întâlnesc cu colegii. Cu toții ne înțelegem bine și suntem o clasă foarte unită. Astfel, stresul de la școală se diminuează co...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in