Compunere | La muzeu

Dacă ai primit tema de a scrie o compunere care să descrie o vizită făcută la muzeu, materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română îți va fi de mare ajutor. Citindu-l vei afla care sunt cele mai semnificative experiențe pe care le poți menționa în urma unei vizite la muzeu, dar îți vei reaminti și cum trebuie structurată o compunere.

Accesează materialul „Compunere | La muzeu” și îți va fi mult mai ușor să îți pregătești tema pentru ora de limba și literatura română. În plus, vei afla ce muzee merită a fi vizitate și care sunt exponatele pe care le poți vedea.

Compunere | La muzeu

Săptămâna trecută am plecat în excursie cu părinții mei în Austria, la Viena. Nu am stat acolo decât pe durata unui sfârșit de săptămână, însă atât țara, cât și capitala sa, mi-au făcut o impresie nemaipomenită. Nu aș mai fi dorit să mă întorc acasă, însă trezirea la realitate a fost obligatorie. Cu toate acestea, am profitat din plin de timpul petrecut acolo.

Cel mai mult mi-a plăcut vizita la muzeul Schönbrunn. Acesta este, de fapt, un vechi castel care a fost transformat ulterior în muzeu. Schönbrunn a fost reședința de vară a familiei imperiale a Habsburgilor până la căderea Imperiului Austro-Ungar. Clădirea seamănă puțin cu palatul Versailles din Franța: impunătoare, colorată într-o nuanță s...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in