Compunere | La gradina zoologică

De curând ai făcut o vizită la grădina zoologică și vrei să incluzi întâmplările petrecute acolo într-o compunere, dar nu îți mai amintești exact cum trebuie structurat un astfel de material? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet îți pun la dispoziție o compunere care are ca temă o vizită la grădina zoologică, astfel că vei avea atât o sursă de inspirație, cât și un model pentru a putea redacta propria compunere.

Citește materialul Compunere | La grădina zoologică și îți va fi mult mai ușor să relatezi care sunt speciile de animale pe care le-ai putut admira și ce informații noi ai aflat odată cu vizita la zoo.

Compunere | La gradina zoologică

Astăzi am plecat într-o mică excursie cu clasa la grădina zoologică. Eram cu toții entuziasmați și abia așteptam să vedem animalele, în special pe cele exotice, pe care poate nu le vom vedea vreodată în mediul lor de viață natural. Ne plăcea și ideea de a admira liniștiți leii, crocodilii și alte astfel de animale periculoase, fără a ne teme că ne aflăm în pericol.

Ne-am întâlnit cu toții în fața școlii de dimineață și am pornit spre grădina zoologică. Odată ajunși acolo, am rămas uimiți de spațiul imens pe care aceasta îl ocupa. Nerăbdători să vedem mulțimea de animale (care trebuie să fi fost impresionantă, judecând după întinderea grădinii), ne-am îndepărtat rapid de intrare. Oriunde priveam, dădeam cu ochii de viețuitoare fascinante. De unele dintre ele nici nu auzisem! Aflasem cu încântare de pe plăcu...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in