Compunere | La circ

Cum a fost prima experiență la circ, care au fost jongleriile care te-au impresionat cel mai mult sau ce animale ai văzut acolo. Toate aceste informații le poți include în compunerea ta despre o experiență petrecută la circ, în cazul în care vei primi o astfel de temă la ora de limba și literatura română.

Profesorii noștri de limba și literatura română ți-au pregătit această compunere cu titlul „La circ” pentru a-ți oferi o sursă de inspirație despre cum trebuie structurat un astfel de material.

Compunere | La circ

Fiindcă am obținut rezultate foarte bune la școală anul acesta, părinții ne-au promis, mie și fratelui meu, că ne vor duce la circ, drept recompensă. A fost, într-adevăr, un an școlar dificil cu multe provocări, iar rezultatele noastre nu au avut legătură cu „premiul” promis, ci cu faptul că suntem elevi conștiincioși. Astfel, părinții ne-au surprins plăcut dându-ne vestea cea bună.

Una dintre reprezentații avea loc într-o sâmbătă după amiază. Entuziasmați, ne-am îmbrăcat repede, întrucât voiam să ajungem acolo cât mai devreme. Nu fusesem niciodată la circ, așadar, experiența era cu totul și cu totul nouă pentru noi. Ajunși la intrare, ne-a uimit silueta masivă a unui cort de proporții uriașe. Pesemne, acolo avea să aibă loc reprezentația! Îmi imaginam o scenă imensă, luminată din toate părțile, cu oameni de jur împrejurul ei, bătând din palme și râz...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in