Compunere despre vacanța de vară

Redactarea unui compuneri despre vacanța de vară este o cerință des întâlnită la începutul unui nou an școlar. Așadar, dacă ai primit o astfel de temă la ora de limba și literatura română îți recomandăm să citești și acest material pentru a-ți reaminti cum trebuie structurată o compunere, dar și pentru a vedea care sunt ideile pe care le poți include în compunerea ta despre vacanța de vară. 

Fie că ți-au petrecut vacanța de vară la mare sau la munte, fie că ai fost la bunici, întâmplările petrecute acolo pot fi punctul de plecare pentru o compunere foarte reușită.

Accesează compunerea despre vacanța de vară scrisă de profesorii noștri de limba și literatura română și îți va fi mult mai ușor să redactezi propriul material odată ce ai o sursă de inspirație.

Compunere despre vacanța de vară

Vara trecută am profitat de vacanță și am plecat într-o excursie în Grecia, alături de colegi. Am avut parte de experiențe minunate, am vizitat locuri nemaipomenite și am învățat lucruri interesante. Excursia fusese planificată încă din luna aprilie, așa că am așteptat cu toții nerăbdători ziua în care clopoțelul va suna pentru ultima dată în acel an școlar.

Din păcate, timpul nu ne-a permis să vizităm întreaga țară, ceea ce ar fi durat și costat foarte mult. Cu toate acestea, am reușit să vizităm o mare parte a nordului Greciei, iar prima oprire a fost în orașul Salonic. Acolo am vizitat turnul alb, precum și muzeul culturii bizantine. Pentru a ne relaxa, am petrecut două ore pe un vapor vechi care fusese prezervat...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in