Compunere despre toamnă

Ai primit tema de a scrie o compunere despre toamnă și ai nevoie de o sursă de inspirație? Profesorii noștri de limba și literatura română au redactat un text pe care îl poți folosi ca model pentru a-ți structura propriul text despre anotimpul toamna. Citind această compunere vei vedea cum au „zugrăvit” profesorii noștri tabloul toamnei și care sunt figurile de stil și imaginile artistice pe care le-au folosit pentru a crea o imagine cât mai veridică. 

De asemenea, cu ajutorul acestei compuneri despre toamnă îți vei aminti cum trebuie structurat un astfel de material, iar o parte dintre ideile de aici pe vei putea folosi pentru propriul text. 

Citește compunerea despre toamnă pe care echipa Liceunet ți-o pune la dispoziție și vei reuși să rezolvi de nota 10 temele pe care le vei primi la ora de limba română.

Compunere despre toamnă

Toamna este anotimpul care ne oferă ultimele clipe de vitalitate de dinaintea somnului amorțit al iernii. Deși ea vestește trista încheiere a verii vesele și strălucitoare, toamna aduce cu sine propriile bucurii, precum și noi începuturi.

Pentru școlari, toamna dobândește un gust dulce-amărui, fiindcă odată cu revederea colegilor urmează și temele pentru acasă, testele și trezitul de dimineață. Libertatea de care ne bucurăm pe timp de vară ia sfârșit, dar noi experiențe și aventuri ne aș...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in