Compunere despre pădure

Trebuie să scrii o compunere despre pădure și ți-ar prinde bine o sursă de inspirație? Profesorii noștri au conceput acest material special pentru a-ți aminti care este structura unei compuneri, dar și pentru a te ajuta să îți dai seama care sunt informațiile care merită amintite atunci când primești tema de a scrie un eseu pornind de la un astfel de subiect. 

Pentru ca textul tău să fie cât mai expresiv și cât mai autentic nu uita să menționezi care sunt plantele sau viețuitoarele care ți-au atras atenția atunci când ai făcut o drumeție în pădure, dar și să descrii cât mai în detaliu peisajul.

Compunere despre pădure

Astăzi este o zi însorită, iar încă de dimineață m-a salutat un cer senin de pe care norii lipsesc cu desăvârșire. Așadar, am decis că ar fi păcat să nu profit de frumusețea zilei și am pornit la plimbare prin pădurea din apropierea orașului.

Odată ieșită de sub constrângerea aglomerărilor de beton, am făcut cunoștință cu o altă lume. De îndată ce am dat cu ochii de peisajul minunat în cadrul căruia urma să-mi petrec cele câteva ore de relaxare, m-am simțit entuziasmată, dar și liniștită, ca și când un calm universal ar fi pus stăpânire pe mine. Ca și când cortinele verzi ale copacilor s-ar fi dat în lături pentru a mă lăsa să pătrund în adâncurile pădurii, noi frumuseți se iveau la tot pasul.

Sub pașii mei, frunzele foșneau încetișor, iar câteva minute mai târziu, de după o tufă de zmeură m-a î...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in