Petrecută la munte

Ai primit tema de a scrie o compunere despre o întâmplare petrecută la munte, însă nu te poți decide care dintre peripețiile din excursiile făcute de-a lungul anilor merită povestită? Profesorii noștri de limba și literatura română îți dau o mână de ajutor și îți pun la dispoziție un material ce conține o întâmplare petrecută la munte. Vei avea astfel o sursă de inspirație, dar și un model despre cum trebuie să fie structurată compunerea ta.

Accesează această compunere despre o întâmplare petrecută la munte și îți va fi mult mai ușor să rezolvi tema pe care ai primit-o la limba și literatura română, dar și să obții o notă mare.

Compunere despre o întâmplare petrecută la munte

Vara aceasta, familia mea a decis că ar fi o idee bună să schimbăm puțin obiceiul pe care ni l-am format, acela de a merge mereu în vacanță la mare. Deși ne place tuturor la mare, o schimbare este mereu binevenită, iar cu toții abia așteptăm să cunoaștem locuri noi.

Destinația noastră era o cabană rustică și primitoare situată în Munții Făgăraș. Odată ajunși, am fost plăcut surprinși de ospitalitatea personalului. Ne-am simțit pe loc ca acasă și eram nerăbdători să explorăm frumusețile din împrejurimi, însă foamea acu...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in