Petrecută la mare

În cazul în care vei primi tema de a scrie o compunere în care să povestești o întâmplare petrecută la mare, acest material pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română îți va fi de ajutor. Vei afla cum trebuie structurată o compunere, dar și ce informații să incluzi pentru ca eseul tău să redea cât mai bine experiențele trăite la mare.

Accesează materialul „Compunere | La mare” și vei putea citi o experiență petrecută la mare, în vacanța de vară. Astfel, îți va fi mult mai ușor să rememorezi propriile întâmplări și să scrii un eseu de nota 10.

Compunere despre o întâmplare petrecută la mare

Întâmplarea aceasta s-a petrecut în urmă cu mulți ani, pe vremea când încă nici nu mergeam la școală. Obișnuiam să plec cu părinții mei în vacanță în fiecare vară, iar în anul în care s-au petrecut toate acestea alesesem să mergem la mare.

Astfel, în luna august, acum multă vreme, ne-am văzut, în sfârșit, în vacanță. Lungiți pe saltelele de plajă, ne relaxam în voie și priveam cerul senin și limpede. Peisajul ne zâmbea asemenea unui tablou pictat de către un artist care tocmai ce primise o veste grozavă, iar acum sărbătorea cu pensula pe pânză.

Fiindcă aveam doar cinci ani la vremea aceea, atenția mea nu era tocmai lăudabilă, fiind foarte ușor distrasă de orice eveniment. ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in