Hazlie din copilărie

Îți amintești și acum cu drag o întâmplare hazlie petrecută în copilărie? În cazul acestea îți va fi foarte ușor să rezolvi cerința de a scrie o compunere în care să relatezi o întâmplare hazlie petrecută în copilărie. În plus, folosind materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română, vei ști să structurezi corect eseul și vei avea o compunere cât mai complexă.

Citește „Compunere | O întâmplare hazlie din copilăria mea” pentru a avea o sursă de inspirație și pentru a-ți fi mai ușor să rezolvi tema la limba română.

Compunere despre o întâmplare hazlie din copilăria mea

Când aveam șase ani eram bună prietenă cu doi copii, frați gemeni. Ieșeam aproape în fiecare zi să ne jucăm afară împreună cu alți prieteni comuni. O zi anume, însă, mi-a rămas întipărită în minte pentru mult timp de atunci încolo.

Era septembrie, iar vremea încă era frumoasă, soarele încă ne îmbia cu străluciri reci de la fereastră. Afară era cald, iar noi încă ne puteam juca în voie. Buna noastră dispoziție a luat, însă, sfârșit când am auzit vocea mamei gemenilor strigându-le din depărtare să vină acasă degrabă. Nici nu-și închipuiseră ei care era vestea pe care urmau s-o primească.

De îndată ce au intrat în casă, mama lor i-a întâmpinat cu o veste care sperie aproape toți copiii: venise vremea să primească vaccinul obligatoriu împ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in