Hazlie

Dacă ai primit tema de a scrie o compunere despre o întâmplare hazlie, materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii noștri de limba și literatura română îți va fi de mare ajutor. Pe lângă faptul că vei vedea care este structura pe care trebuie să o aibă o compunere, îți va fi și mult mai ușor să rememorezi una din întâmplările amuzante petrecute la școală sau într-o zi la joacă.

Citește compunerea noastră despre o întâmplare hazlie și îți va fi mai ușor să te pregătești pentru ora de limba română.

Compunere despre o întâmplare hazlie

Când eram în gimnaziu obișnuiam să-mi ajut colegii la temele primite la limba franceză. Nu știu din ce motiv, copiii nu se prea descurcau la franceză, ceea ce reprezenta o problemă nu doar pentru clasa noastră, ci și pentru clasele paralele. Din fericire, fiecare clasă avea cel puțin câte un elev care nu avea dificultăți la acest capitol.

Într-o zi, la sfârșitul orei de franceză, doamna profesoară ne-a anunțat că urma să dăm test peste o săptămână. Colegii mei au fost deosebit de stresați la primirea acestei vești, întrucât notele la franceză le stricau adesea mediile finale. Cei care s-ar fi ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in