Compunere despre faptă bună

Ai primit cerința de a scrie o compunere cu titlul O faptă bună? Materialul pe care îl găsești mai jos poate fi un model și o sursă de inspirație pentru pregătirea temei la limba română. Citind această compunere îți vei aminti care sunt faptele bune pe care le-ai făcut în ultima perioadă și vei putea scrie un eseu structurat corect.

Citeșste compunerea pentru a putea citi în întregime povestea cu un deznodământ fericit, iar apoi încearcă să scrii propriul material pornind de la acest subiect.

Compunere despre faptă bună

Nu sunt prea sigură cine, mai exact, este autorul acestei fapte bune. Teoretic, ar fi vorba despre mine, însă, de pe urma acestei întâmplări, eu sunt și unul dintre principalii beneficiari. Aceasta înseamnă că fapta se mai poate defini ca fiind „bună”? Eu așa cred. În urma ei, mai mult de un suflet a devenit mai fericit decât era înainte.

Într-o zi geroasă de iarnă mi-am vizitat niște prieteni care aveau un cățel tare drăguț. De fiecare dată când mă vedea, blănița lui albă se zburlea de bucurie, iar ochii îi râdeau zglobii. Am scos cu toții cățelușul la plimbare fiindcă știam că ștrengarul abia aștepta să se zbenguie pe afară, în ciuda temperaturii scăzute.

Așadar, am pornit împreună la plimbare. Cățelul a părut deosebit de interesat de un colț de stradă, iar noi am decis să vedem ce se petrece acolo, când, deodată, am realizat de ce animălu...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in