Compunere despre familie

Pentru a putea scrie o compunere cât mai complexă despre familie, îți recomandăm să accesezi materialul pe care ți-l pun la dispoziție profesorii de limba și literatura română cu care colaborează echipa Liceunet. Vei afla care este structura pe care trebuie să o aibă o compunere, ce pași trebuie să urmezi, dar vei găsi și câteva idei care îți vor fi de mare folos atunci când va trebui să scrii propriul tău material.

De asemenea, această compunere despre familie te va ajuta să rememorezi clipe importante petrecute alături de părinți, bunici, frați sau surori.

Citește compunerea despre familie și vei reuși să rezolvi de nota 10 cerințele pe care le vei primi la școală.

Compunere despre familie

Familia este primul grup de oameni cu care avem contact, odată veniți pe lume. Din această cauză, precum și datorită faptului că membrii familiei sunt responsabili pentru o bună parte din educația noastră, familia joacă un rol crucial în dezvoltarea personalității tuturor.

În primul rând, familia este un mediu social ce presupune că membrii ei își poartă unul altuia de grijă. În al doilea rând, cei mai în vârstă îi educă pe cei tineri, pregătindu-i pentru încercările vieții, iar în ultimul rând, familia le oferă acestora, pe lângă protecție, un model de conduită. În multe cazuri, aceste sarcini se împart înt...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in