Compunere despre Crăciun

Sărbătoarea Crăciunului este una plină de însemnătate, iar ca temă pentru vacanța de iarnă este foarte probabil să primești cerința de a redacta o compunere prin care să descrii ce înseamnă pentru tine acest moment și cum obișnuiești să îți petreci Crăciunul. 

Pentru a veni în ajutorul tău, profesorii Liceunet îți pun la dispoziție o compunere despre un Crăciun petrecut în satul bunicilor și despre obiceiurile din străbuni, care încă sunt pătrate cu sfințenie. Citește materialul pentru a avea o sursă de inspirație și pentru a vedea cum trebuie structurat textul tău.

Compunere despre Crăciun

În fiecare an aștept cu nerăbdare sosirea Crăciunului, întrucât mă așteaptă o frumoasă vizită la bunici. În satul lor se păstrează cu sfințenie tradițiile sărbătorilor de iarnă, astfel încât întotdeauna avem parte de o atmosferă festivă, plină de farmecul și magia iernii. Anul acesta am sosit mai devreme, pentru a participa la pregătirile de sărbători.

Liniștea profundă care părea că înghițise satul este întreruptă de luminile primitoare ce se întrezăresc prin ferestrele caselor. Înăuntru, oamenii se bucură să fie împreună, putând fi câteodată observați în jurul mesei sau depănând amintiri sub bradul împodobit. În seara de Ajun sosesc colindătorii, iar ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in