Compunere despre copilărie

Dacă tema de a scrie o compunere despre copilărie ți se pare dificilă tocmai din cauză că aceasta este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, iar structurarea informațiilor este dificilă, atunci îți recomandăm să citești materialul pe care profesorii noștri de limba și literatura română ți-l pun la dispoziție.

Astfel, vei avea un punct de plecare pentru redactarea propriei compuneri și îți va fi mult mai ușor să decizi care sunt cele mai importante întâmplări petrecute de-a lungul copilăriei tale pe care le poți menționa în text.

De asemenea, cu ajutorul acestei compuneri despre copilărie vei rememora unele experiențe trăite.

Compunere despre copilărie

Copilăria este deopotrivă cea mai frumoasă și mai importantă perioadă în viața noastră, a tuturor. Adulți fiind, privim copilăria ca pe o perioadă mereu fără griji, plină de veselie și inocență. Deși aceasta este o imagine idealizată, farmecul copilăriei nu dispare din mințile noastre, întrucât el reprezintă un refugiu la care ne putem întoarce cu gândul în orice clipă.

Ceea ce mă uimește cel mai mult când îmi amintesc de propria copilărie este diferența dintre modul în care vedeam lucrurile pe atunci și lumina în care ele îmi apar în fața ochilor acum. Ochii copiilor percep realitățile cotidiene în mod diferit față de modul în care percep adulții realitatea. Ceea ce pentru un adult poate părea anost sau ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in