Compunere despre bunica mea

Cea mai frumoasă amintire legată de bunica, un sfat primit de la aceasta sau un joc pe care îl jucați împreună în copilărie. Acestea sunt câteva din experiențele la care poți face referire atunci când vei primi tema de a scrie o compunere care să o aibă în prim plan pe bunica.

Profesorii noștri de limba și literatura română au redactat o compunere cu titlul „Bunica mea” pe care o poți citi pentru a avea o sursă de inspirație.

Citește materialul „Compunere despre bunica mea” și îți vei reaminti cum trebuie structurată o compunere sau care sunt cele mai importante detalii de care trebuie să ții cont pentru a prii punctajul maxim.

Compunere despre bunica mea

Pentru toți copiii, bunica este imaginea vie a blândeții și a răsfățului. Sunt foarte recunoscătoare pentru bucuria de a-mi fi cunoscut bunicii și a mă fi bucurat de ei din plin. Cu toții m-au protejat și mi-au oferit dragoste și înțelegere, iar atenția mea se îndreaptă asupra bunicii.

Primul lucru la care mă gândesc atunci când bunica îmi apare în minte este amintirea verilor petrecute cu ea. Deși eu mă bucuram în fiecare vară de vacanță, părinții mei nu erau la fel de norocoși, astfel încât, pentru a nu mă lăsa singură acasă, mă trimiteau întotdeauna la țară, la bunica. Deși le simțeam lipsa, bucuria de a o revedea pe cea ...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in