Civilizații antice

Ești pasionat de istorie sau vrei să te pregătești pentru un test sau scrierea unui eseu la istorie? Accesează acest eBook despre civilizațiile antice și învață mai multe despre sumerieni, egipteni, greci sau romani alături de noi!

eBook-ul e alcătuit dintr-o serie de referate și eseuri despre civilizații antice. În acest mod, informațiile de bază despre civilizații antice sunt structurate clar și ușor de parcurs.

Prima parte a eBook-ului e dedicată istoriei civilizației sumeriene. Aceasta a fost una dintre cele mai mari civilizații ale lumii, sumerienii fiind cei care au inventat prima formă de scris identificată de cercetători, și anume scrierea cuneiformă. Apoi îți prezentăm istoria Egiptului Antic. Egiptenii au fost o civilizație cu o cultură și știință vastă, printre realizările lor fiind piramidele și Marele Sfinx de la Giza. 

În a doua parte a acestui eBook am grupat referate și eseuri despre Grecia Antică și civilizația romană. De asemenea, aici îți prezentăm informații de bază despre China Antică, una dintre cele mai influente civilizații de-a lungul timpului.

Citește toate aceste referate și eseuri despre civilizațiile antice și îmbogățește-ți cultura generală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Civilizații antice

[1]
Review-urile utilizatorilor
  • 15.11.2017
    Foarte educativ referatul.