Celula

Trebuie să scrii un referat despre celulă unitate structurală și funcțională a vieții sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești cunoștințele generale legat de acest subiect? În cazul acesta, ghidul de studiu pe care ți-l pune la dispoziție echipa Liceunet îți va fi de mare ajutor. 

În cadrul referatului vei găsi o definiție cu ajutorul căreia vei înțelege mai bine ce reprezintă celula, dar vei afla și care sunt principalele trei părți componente în structura unei celule. Totodată, vei afla informații despre celula eucariotă și celula procariotă și care sunt elementele majore prin care acestea două se deosebesc, dar și detalii despre ciclul celular și diviziunea celulară.

Tot în acest ghid de studiu vei găsi explicații referitoare la parameci, acel organism viu unicelular eucariot care are capacități de locomoție, digestie și reproducere.

Nu în ultimul rând, eBook-ul conține și un scurt capitol despre flagelate. Acestea sunt organisme protozoare care posedă unul sau mai mulți flageli și sunt foarte variate, existând puțin sub 6000 specii de flagelate cunoscute.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Celula

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.