Ghid | Calcul algebric

Ești elev în clasa a VII-a și ai vrea să fii cât mai bine pregătit la matematică, din capitolul Calcul algebric? Ai vrea să știi dinainte ce vei face la clasă, la orele de algebră? Sau ești elev în clasa a VIII-a și vrei să îți recapitulezi materia pentru a obține o notă cât mai bună la Evaluarea Națională?

Atunci, materialul nostru, intitulat Ghid | Calcul algebric este ceea ce tu ai nevoie pentru a fi cât mai bine pregătit pentru orele de algebră de la clasă, pentru a obține note bune la teste, concursuri, olimpiade și la Evaluarea Națională.

Materialul acesta este structurat pe patru mari capitole, după cum urmează: Calcule cu numere reale reprezentate prin litereFormule de calcul prescuratDescompunerea în factori și Operații cu rapoarte de numere reale reprezentate prin litere.

Toate aceste capitole conțin atât noțiuni teoretice, cât și exerciții și probleme rezolvate complet, pas cu pas, pentru a te ajuta să înțelegi și să asimilezi cât mai repede fiecare noțiune furnizată în cadrul acestui material. 

Menționăm faptul că momentan, profesorii noștri de matematică au publicat doar primele trei capitole ale acestui ghid, unde vei învăța cum se adună, se scad, se înmulțesc, se împart și se ridică la o putere dată numerele reale reprezentate prin litere, care sunt formulele de calcul prescurtat utilizate cel mai des în rezolvarea exercițiilor și a problemelor, dar și care sunt metodele de descompunere în factori cel mai des utilizate în exerciții și probleme. Te sfătuim să urmărești această pagină pentru a afla când vor posta profesorii noștri și ultimul capitol al acestui ghid.

Vei avea nevoie să știi aceste noțiuni prezentate în acest material, deoarece la examenul de Evaluare Națională ar putea interveni la Subiectul II, exercițiile 2 și 5.

Profesorii noștri experimentați au realizat acest ghid conform programei școlare, așa că, accesându-l vei putea învăța dinainte ce vei face la orele de algebră, în cadrul capitolului Calcul algebric.

Baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Calcul algebric

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.