Ghid | Calcul algebric

Ești elev în clasa a VII-a și îți dorești să știi dinainte ce vei face la clasă, în cadrul orelor de matematică, la capitolul Calcul algebric?

Atunci, accesează acest material și află cum se adună, se scad, se înmulțesc, se împart și se ridică la o putere dată numerele reale reprezentate prin litere, care sunt formulele de calcul prescurtat folosite în exerciții și probleme, cum se descompun în factori numerele reale reprezentate prin litere sau ce operații cu rapoarte de numere reale reprezentate prin litere putem efectua.

Toate aceste noțiuni sunt împărțite pe capitole, pentru a-ți fi mai ușor de urmărit și asimilat. Acest material are următoarea structură:

Vei vedea că în toate aceste capitole profesorii noștri ți-au pregătit atât noțiuni teoretice, cât și exerciții și probleme rezolvate complet, pas cu pas, pentru a te ajuta să înțelegi și să asimilezi cât mai repede fiecare noțiune furnizată în cadrul acestui material. 

Trebuie să îți menționăm faptul că, momentan, profesorii noștri de matematică au publicat doar primele trei capitole ale acestui ghid, unde vei învăța cum se adună, se scad, se înmulțesc, se împart și se ridică la o putere dată numerele reale reprezentate prin litere, care sunt formulele de calcul prescurtat utilizate cel mai des în rezolvarea exercițiilor și a problemelor, dar și care sunt metodele de descompunere în factori cel mai des utilizate în exerciții și probleme. 

Ultimul capitol al acestui ghid va fi publicat în curând, așa că te sfătuim să urmărești în continuare această pagină, deoarece profesorii noștri experimentați au realizat acest ghid conform programei școlare, așa că, accesându-l vei putea învăța dinainte ce vei face la orele de algebră, în cadrul capitolului Calcul algebric.

Menționăm faptul că vei avea neboie să știi aceste noțiuni prezentate în acest material, deoarece la examenul de Evaluare Națională ar putea interveni la Subiectul II, exercițiile 2 și 5.

Baftă la școală!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Ghid | Calcul algebric

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.