Manual Biologie vegetală

Acesta este manualul Liceunet de Biologie vegetală și animală. Aici veți găsi materia din primii doi ani de liceu, și anume materia din cls. a IX-a: diversitatea lumii vii, celula și ereditatea, precum și materia din clasa a X-a: țesuturile vegetale și animale și funcțiile organismului.

Biologia vegetală și animală este o materie care sigur te va surprinde atât prin multitudinea de termeni noi, cât și prin gradul de complexitate al informațiilor care vă sunt oferite. Poate fi grea, dar este și fascinantă în același timp, iar cu profesorul potrivit sigur te va cuceri și pe tine. Liceunet vrea să îți fie profesor și în acest scop îți oferă pe această pagină toate temele mari din programa pe care o studiezi la liceu. Subiectele care vor fi tratate reprezintă tot ce trebuie să știi pentru clasă și le poți folosi pentru teme, pentru proiecte sau pur și simplu pentru a înțelege mai bine materia.

În același timp, poți folosi materialele noastre dacă te pregătești pentru Bacalaureatul la Biologie vegetală și animală, întrucât acestea respectă și programa pentru Bacalaureat, pe care o poți consulta aici: Programa Bac Bio

Fiecare capitol publicat de profesorii noștri va apărea pe această pagină de îndată ce va fi gata. Aici veți găsi numeroase scheme și imagini care să vă ajute în procesul de învățare, dar și definiții pentru noțiunile importante pe care trebuie să le acumulați. Explicațiile noastre sunt menite să vă ajute și să nu fiți nevoiți să tociți lucruri pe care nu le înțelegeți.

Învățând cu noi veți descoperi latura frumoasă a Biologiei precum și faptul că notele voastre vor crește considerabil odată ce stăpâniți materia pe care o punem la dispoziția voastră.

Vă invităm să acceseați linkurile de mai jos, să urmăriți și să aprofundați materia pe baza lucrărilor noastre. 

Notă: Acest eBook se află în curs de actualizare.

Spor la învățat! :)

 

Manual Biologie vegetală

[2]
Review-urile utilizatorilor
  • 17.02.2020
    Bun!
  • 12.10.2020
    Scris de Elev in clasa a 9-a