Manual Biologie vegetală și animală

Manualul acesta de biologie vegetală și animală cuprinde materia studiată în clasele a IX-a și a X-a de liceu. Aici poți găsi explicate clar și logic principalele teme de la biologie. Explicațiile noastre sunt menite să te ajute astfel încât să nu fi nevoit să tocești lucruri pe care nu le înțelegi.

În prima parte a manualului îți prezentăm materia specifică din clasa a IX-a. Mai precis, aici vei găsi discutate diversitatea lumii vii, celula și ereditatea. 

În a doua parte a manualului ne concentrăm pe materia de clasa a X-a. Aceasta include țesuturile animale și vegetale, și funcțiile de relație, de nutriție și de reproducere. De exemplu, aici poți găsi o schemă cu informații de bază despre funcțiile organismului.

Capitolele principale ale manualului sunt următoare:

În acest manual vei găsi numeroase scheme și imagini care să te ajute în procesul de învățare, dar și definiții pentru noțiunile importante pe care trebuie să le înveți. De asemenea, poți folosi materialele noastre dacă te pregătești pentru bacalaureatul la biologie vegetală și animală.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Manual Biologie vegetală și animală

[9]
Review-urile utilizatorilor
 • 23.05.2017
  Scris de Elev in clasa a 9-a
  totfdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
 • 28.02.2022
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  cam slabut
 • 19.11.2021
  Scris de Elev in clasa a 12-a
  Bun
 • 17.02.2020
  Bun!