Bacalaureat Sociologie 2015 - Sesiunea specială

În data de 27 mai 2015, elevii olimpici și sportivii de performanță au susținut sesiunea specială a Bacalaureatului la Sociologie. Pentru ca tu să vezi cum trebuie să arate o rezolvare corectă și completă, echipa Liceunet ți-a pregătit răspunsurile la toate cele trei subiecte ale variantei primite la Bac-ul la sociologie.

Consultă acest ghid și vei avea parte de o mulțime de avantaje:

  • Vei ști care sunt răspunsurile corecte la cele 6 întrebări de tip grilă de la subiectul I, dar vei vedea și cum trebuie abordate cele două întrebări cu răspuns liber;
  • Vei învăța cum să formulezi cât mai clar și mai concis răspunsurile pentru întrebările de la subiectul II;
  • Vei afla cât de complexe trebuie să fie rezolvările de la subiectul III și ce răspunsuri așteaptă de la tine profesorii examinatori.

Pentru a învăța cât mai structurat și eficient, îți recomandăm ca înainte de a consulta acest ghid să rezolvi pe cont propriu varianta pe care au primit-o elevii la sesiunea specială, cunoscută și ca Bac-ul olimpicilor, iar apoi să compari răspunsurile tale cu cele date de profesorii noștri. În felul acesta vei ști care este nivelul tău și ce trebuie să mai aprofundezi.

Accesează acest ghid și vei avea parte de rezolvări de nota 10, cu ajutorul cărora vei reuși să îți îmbunătățești performanțele la examenul din vară.

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Sociologie 2015 - Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.