Bac Română

Examenul la Limba și literatura română este poate cea mai importantă probă a Bacalaureatului, motiv pentru care este important să te pregătești temeinic, pentru ca nota obținută de tine să fie una cât mai mare. Pentru a te ajuta să treci cu bine peste Bacul la română, profesorii Liceunet ți-au pregătit ghiduri și materiale ajutătoare și au rezolvat subiectele primite la sesiunile anterioare.

Bac Română | Subiecte rezolvate

Ești curios cum trebuiau rezolvate subiectele de la Bacalaureatul la română de la sesiunile anterioare? Profesorii cu care colaborează echipa Liceunet au dat câte o variantă de răspuns pentru fiecare subiect de la Bacul la română, iar pentru a te ajuta să urmărești mai ușor rezolvările pentru fiecare an, începând cu 2012, a fost concepută o pagină specială.

În plus, echipa Liceunet.ro ți-a pregătit trimiteri către modelele de subiecte și către simulările de la sesiunile de anii trecuți ale Bacalaureatului la română. Subiectele au fost rezolvate de profesorii noștri conform baremului de la Bac:

Modele de subiecte rezolvate Română Bacalaureat

Rezolvări de nota 10 pentru Simulările de la Bac

Citind exemplele noastre vei ști cum trebuie redactat eseul de la Subiectul III, cum este de preferat să răspunzi la întrebări, ce structură trebuie să aibă textul argumentativ și ce fel de limbaj este indicat să folosești.

Bac Română | Ghiduri

De asemenea, poți citi cu încredere ghidurile redactate de profesorii noștri pentru Bacalaureatul la Română:

Programă Bac Română - Aici vei găsi toate operele care trebuie studiate pentru Bacalaureatul la română, exemple de eseuri de nota 10 pentru Bac și o listă cu autorii canonici pentru examen.

Bac Română | Informații utile:

De asemenea, îți recomandăm următoarele materiale:

Accesează link-ul alăturat pentru a afla mai multe despre cei mai importanți autori români și date despre viața și operele acestora.