Bacalaureat Psihologie

Dacă ai ales să susții examenul de Bacalaureat din Psihologie, atunci parcurgerea materialelor de pe Liceunet te va ajuta să înveți mai ușor materia și să obții punctajul dorit la examen.

Profesorii noștri de Psihologie îți pun la dispoziție un ghid complex, care îți explică pas cu pas Bacalaureatul, enunțurile/întrebările și rezolvarea acestora și o serie de exemple de rezolvări corecte ale cerințelor regăsite în sesiunile trecute ale Bacalaureatului la Psihologie.

Psihologie Bac | Suport de studiu

Sfatul profesorilor de Psihologie este ca tu să citești enunțurile din eBook-urile de mai sus, să rezolvi singur exercițiile, iar apoi să compari ceea ce ai scris tu cu rezolvările corecte din materiale. Astfel, vei știi care este nivelul tău la această materie și cât de pregătit ești pentru Bacalaureat.

Cunoștințele tale despre materia studiată în clasa a 10-a la liceu sunt testate la Bacalaureat sub forma a 3 Subiecte:

  1. Primul subiect - presupune alegerea unei variante de răspuns corecte din 4 opțiuni. Pe foaia de examen sunt 10 astfel de întrebări.
  2. Al doilea subiect - primești un enunț pe baza căruia trebuie să redactezi 5 răspunsuri corecte.
  3. Al treilea subiect - pe foaia de examen vor fi 5 cerințe mai complexe, la care va trebui să răspunzi conform baremului.
Pe pagina Bac Psihologie 2016 vei găsi exact acele materiale care te vor ajuta să obții note mari la examenul din 2016.