Programă Bac

Pagina Programă Bac a fost concepută de către editorii Liceunet pentru a-ți facilita accesul la informații privind materia pe care trebuie să o stăpânești înainte de examenul de Bacalaureat. Astfel, pentru fiecare disciplină de la examen a fost creată câte o pagină care conține toate detaliile importante legate de programa de la Bac.

Pagina Programă Bac a fost concepută de către editorii Liceunet pentru a-ți facilita accesul la informații privind materia pe care trebuie să o stăpânești înainte de examenul de Bacalaureat. Astfel, pentru fiecare disciplină de la examen a fost creată câte o pagină care conține toate detaliile importante legate de programa de la Bac.

În funcție de profilul la care ai studiat și de disciplinele pentru care ai optat pentru proba la alegere a examenului, accesează aceste pagini și vei afla care este programa pentru Bac și ce trebuie să studiezi pentru a obține o notă cât mai mare.

  • Cum examenul la limba română este unul dintre cele mai importante, primul pas pe care trebuie să îl faci în pregătirea pentru Bacalaureatul la limba și literatura română este să cunoști operele literare care trebuie studiate pentru Bac, adică programa. Din fericire, programa pentru Bacalaureatul la română nu s-a schimbat față de anii trecuți. Echipa Liceunet.ro a adunat la un loc toate operele literare pe care trebuie să le cunoști pentru Bacalaureat, în funcție de autor, iar profesorii noștri au confirmat lista de mai jos.

În „Programă Bac Română” vei găsi operele literare pe care trebuie să le studiezi pentru Bacalaureat, împărțite în funcție de tipul de text. Pentru fiecare operă literară își oferim ca material de studiu toate variantele de eseu. Printre acestea vei găsi eseuri intitulate: „Particularități ale unui roman” „Tema și viziunea despre lume a autorului”, „Particularități de construcție a unui personaj” sau „Relația dintre două personaje”. Pentru a avea acces la toate eseurile pentru Bacalaureat, te sfătuim să dai un click pe Autorii canonici pentru Bacalaureat. Aici vei găsi o listă cu toți autorii de la Bac și trimiteri către rezolvări de nota 10 pentru toate posibilele cerințe de la Bacalaureat.

Iată programa de Bac și pentru celelalte discipline de la examen:

Calendarul pentru Bacalaureat

Pentru a putea vedea Calendarul pentru Bacalaureat trebuie doar să accesezi acest link.