Lock

Bacalaureat Matematică 2016 | Tehnologic | Simulare | Clasa a XI-a

Lock

Ai emoții când vine ora de matematică? Ești clasa a XI-a și ai dori să fii cât mai bine pregătit pentru examenul de Bac din vara anului viitor? 

Pentru a te ajuta să mai scapi de emoții și totodată să mai exersezi până la examenul de Bacalaureat, profesorii noștri au rezolvat complet problemele subiectului care a fost dat la simulare, pentru profilul tehnologic, clasa a XI-a, în data de 9 martie 2016, la proba obligatorie a profilului.

Cu siguranță știi că un subiect de tip Bac, la proba de matematică, este format din 3 mari părți, fapt pentru care acest eBook va fi împărțit astfel:

  • Subiectul I pentru profilul tehnologic
  • Subiectul II pentru profilul tehnologic
  • Subiectul III pentru profilul tehnologic

Accesând acest material vei vedea că profesorii noștri experimentați au pregătit rezolvările complete, realizate pas cu pas și conform baremelor oficiale ale subiectului pentru profilul tău, putând astfel să îți calculezi nota pe care ai putea să o obții dacă ai primi un astfel de subiect la examenul de Bacalaureat.

Pentru a putea rezolva subiectul care s-a dat la simularea din data de 09.03.2016, vei avea nevoie de toate cunoștințele învățate pe parcursul anilor de liceu. Vei folosi ceea ce ai învățat în clasele a IX-a și a X-a la algebră și la geometrie, atât definiții, cât și proprietăți, formule de calcul, cât și ce ai învățat până în prezent în clasa a XI-a, despre matrice și funcții.

Cum mai ai timp până când va trebui să susți acest examen de Bacalaureat, profesorii noștri de matematică te sfătuiesc să accesezi pagina Bac Matematică 2016, unde vei afla cum să te pregătești mai bine pentru această etapă. De asemenea, te sfătuim să accesezi și alte materiale legate de examenul de Bacalaureat și să încerci să le rezolvi (fără probleme destinate clasei a XII-a). Aceste materiale le vei găsi în secțiunea Matematică a site-ului nostru, Liceunet.

Spor la învățat și baftă la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2016 | Tehnologic | Simulare | Clasa a XI-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.