Bacalaureat Matematică 2015 Tehnologic | Sesiunea specială

Pentru că se aproprie Bacalaureatul și pentru că știm cât de important e să fii bine pregătit pentru acest examen, noi îți venim în ajutor.

Ți-am pregătit un eBook ce conține rezolvările problemelor primite la sesiunea specială de Bacalaureat, la disciplina matematică, profil tehnologic, din data de 26.05.2015.

Rezolvările din Bacalaureat Matematică 2015 | Tehnologic | Sesiunea specială sunt complete și conform baremului, deci îți vor fi de un mare folos atunci când vei rezolva subiectele.

Ca și orice subiect de Bacalaureat la matematică, acesta este structurat în trei părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea obține maxim 30 de puncte.

Subiectul I conține rezolvări ale unor probleme folosind noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a; probleme cu ecuații, funcții, probabilități și geometrie.

La Subiectul II vei avea de rezolvat  două probleme de algebră: o problemă de clasa a XI-a cu matrice (determinantul unei matrice, operații cu matrice) și o problemă de clasa a XII-a cu polinoame (împărțirea a două polinoame, relațiile lui Viète).

La Subiectul III îți vei exersa noțiunile de analiză matematică rezolvând o problemă de clasa a XI-a cu derivate (calculul derivatelor, ecuația tangentei la grafic) și o problemă de clasa a XII-a cu integrale (calculul unei integrale, aflarea unei primitive, calculul suprafețelor).

Așadar, te invităm să consulți ghidul nostru Bacalaureat Matematică 2015 | Tehnologic | Sesiunea specială și să exersezi în continuare pentru un rezultat cât mai bun.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2015 Tehnologic | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.