Bacalaureat Matematică 2013 | Tehnologic | Sesiunea iunie-iulie

Vrei să fii cât mai pregătit pentru examenul de Bacalaureat? Vrei să mergi fără foarte multe emoții la examen? Vrei să iei note cât mai mari, chiar si la discipline considerate mai dificile, cum ar fi matematica?

Profesorii noștri ți-au pregătit un eBook ce conține rezolvările problemelor date la sesiunea iunie-iulie de Bacalaureat, la disciplina matematică, profil tehnologic, din data de 3 iulie 2013.

Rezolvările problemelor din Bacalaureat Matematică 2013 | Tehnologic | Sesiunea iunie-iulie sunt complete și sunt realizate pas cu pas, conform baremului oficial, deci îți vor fi de  mare folos atunci când vei încerca să rezolvi singur subiectele date.

Probabil nu este o noutate pentru tine faptul că un subiect de Bacalaureat la matematică este structurat în trei părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea obține maxim 30 de puncte.

Subiectul I conține rezolvări ale unor probleme la care se folosesc noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a. Vei avea de rezolvat probleme cu ecuații, funcții, noțiuni de matematici financiare și elemente de geometrie și trigonometrie.

La Subiectul II vei întâlni  două probleme de algebră: o problemă de clasa a XI-a cu matrice (determinantul unei matrice, operații cu matrice) și o problemă de clasa a XII-a cu polinoame (împărțirea a două polinoame, relațiile lui Viète).

La Subiectul III îți vei testa noțiunile de analiză matematică rezolvând o problemă de clasa a XI-a cu derivate (calculul derivatei de ordinul I, ecuația tangentei la graficul unei funcții, rolul derivatei a II-a în studiul convexității unei funcții) și o problemă de clasa a XII-a cu integrale (integrale definite, aflarea unei primitive, calculul suprafețelor).

Așadar, consultă ghidul nostru ''Bacalaureat Matematică 2013 | Tehnologic | Sesiunea iunie-iulie'' și exersează în continuare pentru a obține un rezultat cât mai bun la examen.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Tehnologic | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.