Bacalaureat Matematică 2016 | Științele naturii | Simulare | Clasa a XII-a

Ești clasa a XII-a, la profilul științele naturii și ai avut emoții pentru proba de matematică, din cadrul simulării de Bac, care a avut loc în data de 9 martie 2016? Ai dori să vezi cum se rezolvă corect subiectul dat?

Atunci, profesorii de matematică ai echipei Liceunet te sfătuiesc să accesezi această pagină, pentru a afla cum se rezolvă corect problemele subiectului dat la simularea din data de 9 martie 2016.

Suntem siguri că până acum ai văzut cum arată un subiect de tip Bacalareat, iar pentru tine nu ar trebui să fie o surpriză faptul că subiectul pentru proba de matematică din cadrul examenului de Bacalaureat este împărțit în trei mari subiecte, fiecare având câteva subpuncte.

Asemenea altor subiecte, și subiectul de la simularea de Bac din acest an va avea următoarea structură:

  • Subiectul I pentru profilul științele naturii
  • Subiectul II pentru profilul științele naturii
  • Subiectul III pentru profilul științele naturii

În data simulării, 9 martie 2016, profesorii noștri au publicat rezolvările complete și realizate conform baremelor oficiale, astfel încât tu să verifici dacă ai rezolvat corect subiectul primit și astfel să îți calculezi dinainte nota pe care o vei obține la această simulare.

Pentru a putea rezolva aceste trei subiecte, vei folosi noțiunile învățate pe parcursul anilor de liceu la algebră, geometrie și analiză matematică.

Dacă îți dorești să fii cât mai bine pregătit pentru examenul de Bacalaureat din acest an, poți accesa și alte subiecte de tip Bac, care au fost deja rezolvate de către profesorii noștri de matematică și pe care le vei putea găsi în secțiunea Matematică a site-ului nostru. Accesând pagina Bac Matematică 2016 vei putea vedea care sunt sfaturile profesorilor noștri pentru tine, pentru a te ajuta să te pregătești cât mai bine pentru această probă.

Spor la învățat și baftă la examen!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2016 | Științele naturii | Simulare | Clasa a XII-a

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.