Bacalaureat Matematică 2015 | Științele naturii | Sesiunea specială

Știm că se aproprie Bacalaureatul și știm cât de important e să fii bine pregătit pentru acest examen important.  

Printre cele mai dificile probe ale Bacalaureatului se numără proba la matematică, datorită complexității exercițiilor și a rigurozității limbajului matematic.

Pentru a-ți veni în ajutor, noi ți-am pregătit un eBook ce conține rezolvarea completă a subiectelor primite în sesiunea specială (Bacul olimpicilor), la profilul științele naturii, din data de 26.05.2015.

Probleme din Bacalaureat Matematică 2015 | Științele naturii | Sesiunea specială sunt rezolvate complet și conform baremului, deci te poți ghida cu încredere după rezolvările prezentate.

Așa cum probabil te-ai obișnuit, examenul va fi structurat în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea primi maxim 30 de puncte.

La Subiectul I din acest ghid vei rezolva probleme cu progresii aritmetice, funcții, aplicații ale trigonometriei în geometrie, ecuații; problemele se rezolvă folosind noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (calculul determinantului unei matrice, ecuații matriceale) și o problemă cu legi de compoziție (definiție, proprietăți ale legilor de compoziție).

La Subiectul III, îți vei exersa noțiunile de analiză matematică învățate în clasa a XI-a (derivata I a unei funcții, ecuația tangentei la graficul unei funcții, rolul derivatei a II-a în studiul convexității unei funcții), respectiv în clasa a XII-a (calculul integralei unei funcții, aflarea volumului de rotație).

Așadar, te sfătuim sa consulți ghidul nostru, Bacalaureat Matematică 2015 | Științele naturii | Sesiunea specială, și să continui să exersezi pentru un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2015 | Științele naturii | Sesiunea specială

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.