Bacalaureat Matematică 2014 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie

Crezi că nu ești suficient de pregătit pentru examenul de  Bacalaureat? Ai vrea să mai rezolvi probleme utilizând noțiunile învățate în timpul liceului?

Printre cele mai dificile probe ale Bacalaureatului se numără proba la matematică, datorită complexității exercițiilor și a rigurozității limbajului matematic. 

Pentru a-ți veni în ajutor, noi ți-am pregătit un eBook ce conține rezolvarea completă a subiectelor primite în sesiunea iunie-iulie, la profilul științele naturii, din data de 02.07.2014.

Probleme din Bacalaureat Matematică 2014 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie sunt rezolvate complet și conform baremului, deci te poți ghida cu încredere după rezolvările pregătite cu atenție de profesorii noștri.

Așa cum probabil te-ai obișnuit, examenul va fi împățit în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea primi maxim 30 de puncte.

La Subiectul I din acest ghid vei rezolva probleme cu numere complexe, geometrie, aplicații ale trigonometriei în geometrie, ecuații; problemele nu depășesc materia învățată în clasele a IX-a și a X-a.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (calculul determinantului unei matrice, ecuații matriceale) și o problemă cu legi de compoziție (definiție, proprietăți ale legilor de compoziție).

La Subiectul III, îți vei exersa noțiunile de analiză matematică învățate în clasa a XI-a (derivata I a unei funcții, limite de funcții, studiul monotoniei unei funcții), respectiv în clasa a XII-a (calculul integralei unei funcții, operații cu integrale definite, aria unei suprafețe).

Așadar, te sfătuim sa consulți eBook-ul Bacalaureat Matematică 2014 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie și să continui să exersezi pentru un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2014 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.