Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea august - septembrie

Crezi că ești în criză de timp și ai vrea să mai rezolvi probleme de matematică sau să îți testezi cunoștințele învățate în timpul liceului? Ai vrea să mergi fără prea multe emoții la examenul de Bacalaureat, în special la proba de matematică?

Noi îți venim în ajutor cu un ghid care conține rezolvarea completă a subiectelor date în sesiunea august - septembrie, la profilul științele naturii, din data de 28.08.2013.

Accesând eBook-ul Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea august-septembrie vei găsi problemele rezolvate complet și conform baremului oficial de către profesorii noștri, după care te poți ghida cu mare încredere.

Te-ai obișnuit deja cu structura examenului de Bacalaureat la proba de matematică. Nici acest subiect nu este diferit, el fiind împărțit în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III. Punctajul pentru fiecare dintre aceste părți este de maxim 30 de puncte.

La Subiectul I vei întâlni probleme de clasa a IX-a și a X-a, cu numere reale, funcții de grad II, ecuații logaritmice, noțiuni de matematici financiare, elemente de geometrie și trigonometrie.

La Subiectul II vei rezolva două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (operații cu matrice, inversa unei matrice) și o problemă cu polinoame (divizibilitatea polinoamelor, determinarea parametrului, relațiile lui Viète).

La Subiectul III, te vei confrunta cu noțiuni de analiză matematică învățate în clasa a XI-a despre funcții (derivata I a unei funcții, determinarea ecuației tangentei la graficul funcției), respectiv în clasa a XII-a despre funcții și integrale (operații cu integrale definite, primitive ale unei funcții).

Așadar, te sfătuim să accesezi eBook-ul Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea august-septembrie și să continui să te pregătești temeinic pentru a obține un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea august - septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.