Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Model de subiect

Îți dorești note cât mai mari la examenul de Bacalaureat? Vrei să fii bine pregătit și să mergi fără emoții la examen, în special la proba de matematică?

Profesorii noștri ți-au pregătit un eBook ce conține rezolvarea completă a subiectelor de matematică propuse în toamna anului 2012, la profilul științele naturii.

Problemele din Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii| | Model de subiect sunt rezolvate complet, pas cu pas și conform baremului, deci te poți ghida cu încredere după soluțiile propuse de profesorii noștri.

Așa cum probabil ești deja obișnuit, examenul la matematică este structurat în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea obține maxim 30 de puncte.

La Subiectul I din acest ghid vei avea de rezolvat probleme cu progresii aritmetice, funcții, noțiuni de geometrie, ecuații logaritmice, probabilități; problemele se rezolvă utilizând noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (calculul determinantului unei matrice, aplicații în geometrie) și o problemă cu legi de compoziție (definiție, proprietăți ale legilor de compoziție).

La Subiectul III, îți vei exersa noțiunile de analiză matematică învățate în clasa a XI-a (derivata I a unei funcții, ecuația tangentei la graficul unei funcții, rolul derivatei a II-a în studiul convexității unei funcții), respectiv în clasa a XII-a (calculul integralei definite unei funcții, operații cu integrale definite, primitive).

Așadar, accesează Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Model de subiect și continuă să exersezi pentru un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.