Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie

Crezi că nu ești suficient de pregătit pentru examenul de Bacalaureat? Ai vrea să mai rezolvi probleme de matematică sau să îți testezi cunoștințele învățate în timpul liceului?

Pentru a-ți veni în ajutor, noi ți-am pregătit un eBook ce conține rezolvarea completă a subiectelor date în sesiunea iunie-iulie, la profilul științele naturii, din data de 03.07.2013.

Problemele din Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie sunt rezolvate complet și conform baremului, deci te poți ghida cu încredere după rezolvările pregătite cu mare atenție de profesorii noștri.

Probabil ești deja obișnuit cu faptul că examenul va fi împărțit în 3 părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea primi maxim 30 de puncte.

La Subiectul I din acest ghid vei rezolva probleme cu numere complexe, ecuații, funcții, elemente de geometrie și trigonometrie; problemele se rezolvă cu ajutorul noțiunilor învățate în clasele a IX-a și a X-a.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu matrice (calculul determinantului unei matrice, operații cu matrice, inversa unei matrice) și o problemă cu legi de compoziție (definiție, proprietăți ale legilor de compoziție).

La Subiectul III, îți vei exersa noțiunile de analiză matematică învățate în clasa a XI-a (derivata I a unei funcții, determinarea punctelor de extrem ale unei funcții), respectiv în clasa a XII-a (calculul integralei definite, operații cu integrale definite, volumului corpului de rotație).

Așadar, accesează eBook-ul Bacalaureat Matematică 2014 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie și să continuă să exersezi pentru un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Științele naturii | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.