Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Model de subiect

Ești curios să vezi cum arată un model de subiect de Bac, la disciplina matematică, pentru profilele științele naturii și tehnologic? Crezi că te-ai fi descurcat să rezolvi acest model de subiect primit de elevii celor două profile în luna octombrie a anului 2011? 

Îți dorești să fii bine pregătit pentru acest examen de Bacalaureat și să mergi fără prea multe emoții la acest examen? Pentru a te ajuta, profesorii noștri ți-au pregătit ghidul Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Model de subiect, care conține rezolvarea completă, pas cu pas și conform baremului oficial a problemelor date în luna octombrie a anului 2011.

Accesând ghidul nostru, vei găsi un subiect de matematică, cu a cărui structură cred că te-ai obișnuit deja: sunt 3 subiecte, fiecare având un punctaj de maxim 30 de puncte. Structura acestui subiect este următoarea:

La Subiectul I vei întâlni probleme cu progresii aritmetice, ecuații, metode de numărare (combinări și aranjamente), noțiuni de geometrie și de trigonometrie. 

La Subiectul II vei rezolva o problemă de geometrie în plan (ecuația unei drepte determinată de două puncte, coliniaritatea a trei puncte din plan, găsirea elementelor unei mulțimi) și o problemă de algebră cu polinoame (determinarea câtului și a restului împărțirii a două polinoame, divizibilitatea polinoamelor, rezolvarea unei ecuații).

La Subiectul III te vei confrunta cu 2 probleme pentru care vei folosi noțiuni de analiză matematică; problemele sunt cu funcții (continuitatea într-un punct, limite de funcții, ecuația tangentei la graficul unei funcții într-un punct dat, mulțimea primitivelor unei funcții, calculul ariei suprafeței, operații cu integrale definite).

Așadar, pentru a te verifica dacă ai rezolvat corect problemele acestui model de subiect, te sfătuim să accesezi cu încredere eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Model de subiect și să continui să te pregătești temeinic pentru a obține un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.