Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Sesiunea august-septembrie

Te consideri suficient de pregătit pentru susținerea examenulului de Bacalaureat? Îți dorești să mergi fără foarte multe emoții la proba de matematică? Vrei să mai exersezi noțiunile de matematică pe care le-ai dobândit pe parcursul celor patru ani de liceu?

Pentru a-ți veni în ajutor, profesorii noștri specializați ți-au pregătit ghidul Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Sesiunea august-septembrie, care conține rezolvările complete, realizate pas cu pas și conform baremelelor oficiale ale problemelor date în data de 29.08.2012.

Accesând eBook-ul nostru vei observa că acest subiect respectă structura cu care cred că te-ai obișnuit deja: examenul se împarte în 3 mari subiecte, fiecare fiind punctat cu maxim 30 de puncte. 

La Subiectul I vei rezolva probleme de clasele a IX-a și a X-a cu logaritmi, funcții de grad II, ecuații logaritmice, probabilități, elemente de geometrie și aplicații ale trigonometriei.

La Subiectul II vei întâlni două probleme de algebră de clasa a XI-a, respectiv a XII-a: o problemă cu sisteme de ecuații liniare ( calculul determinantului matricei asociate unui sistem de ecuații, rezolvarea unui sistem de ecuații) și o problemă cu polinoame (operații cu polinoame, determinarea rădăcinilor unui polinom).

La Subiectul III te vei confrunta cu noțiuni de analiză matematică învățate în clasele a XI-a și a XII-a despre funcții derivabile (derivata I a unei funcții, limite de funcții, determinarea ecuației asimptotei oblice a unei funcții) și funcții integrabile (determinarea primitivelor unei funcții, calculul unei integrale definite, aflarea ariei unei suprafețe).

Așadar, consultă cu încredere eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Sesiunea august-septembrie și continuă pregătirea temeinică pentru a obține un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și mult succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Științele naturii și Tehnologic | Sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.