Bacalaureat Matematică 2014 | Pedagogic | Model de subiect

Cu siguranță te numeri și tu printre elevii care își doresc să obțină note mari la examenul de Bacalaureat. Îți dorești să fii bine pregătit și să mergi fără prea multe emoții la examen, în special la proba de matematică?

Noi ne-am gândit să îți venim în ajutor cu ghidul Bacalaureat Matematică 2014 | Pedagogic | Model de subiect, care conține rezolvarea completă a problemelor propuse în toamna anului 2013, pentru profilul Pedagogic.

Rezolvările din ghidul nostru sunt complete și realizate pas cu pas, conform baremului oficial, deci îți vor fi de folos atunci când îți vei exersa cunoștințele de matematică dobândite în timpul liceului.

Te-ai obișnuit deja cu structura examenului la matematică, el fiind împărțit în trei mari subiecte, fiecare având mai multe subpuncte. Punctajul pentru fiecare dintre cele trei mari subiecte este de maxim 30 de puncte. 

Problemele pe care le poți întâlni la aceste subiecte sunt următoarele:

La Subiectul I vei întâlni probleme care folosesc noțiuni elementare învățate în clasele a IX-a și a X-a; probleme cu numere reale, funcții, ecuații exponențiale, noțiuni de matematici financiare, aplicații ale geometriei și trigonometriei
La Subiectul II te vei confrunta cu probleme de algebră cu legi de compozitie, folosind noțiunile învățate în clasa a XII-a (operații, proprietăți, rezolvarea ecuațiilor);
La Subiectul III îți vei testa cunoștințele din capitolul de matrice, din clasa a XI-a (determinanți, operații, inversa unei matrice).

Așadar, citește eBook-ul Bacalaureat Matematică 2014 | Pedagogic | Model de subiect și rezolvă singur problemele date, iar apoi consultă răspunsurile profesorilor noștri ca să verifici dacă ai abordat corect problemele.

Spor la învățat și succes la examen!

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2014 | Pedagogic | Model de subiect

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.