Lock

Bacalaureat Matematică 2013 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie

Lock

Crezi că ești bine pregătit pentru examenul de Bacalaureat, dar îți dorești să mai exersezi cunoștințele dobândite pe parcursul anilor de liceu? Ai vrea să mergi fără prea multe emoții la examenul de Bacalaureat, chiar și la probe considerate mai dificile și mai complexe, cum ar fi proba de matematică?

Atunci consultă ghidul nostru Bacalaureat Matematică 2013 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie și vei vedea cum se rezolvă problemele date la examenul din 3 iulie 2013 chiar de la profesori noștri specializați. 

Rezolvările problemelor din ghidul nostru sunt complete și realizate pas cu pas, conform baremului oficial, deci îți vor fi de mare folos atunci când vei încerca să le rezolvi singur.

Nu cred că este nicio noutate pentru tine faptul că examenul de Bacalaureat la matematică este structurat în trei părți: Subiectul I, Subiectul II și Subiectul III; la fiecare din cele trei subiecte vei putea obține maxim 30 de puncte.

La Subiectul I vei întâlni rezolvări ale unor probleme ce folosesc noțiuni învățate în clasele a IX-a și a X-a; probleme cu numere reale, ecuații logaritmice, funcții, noțiuni de geometrie și trigonometrie.

Subiectul II conține rezolvări ale unor probleme  de algebră cu legi de compoziție (operații, proprietăți, ecuații).

La Subiectul III îți vei testa cunoștințele din capitolul de matrice (determinantul unei matrice, operații cu matrice, inversa unei matrice, ecuații) și sisteme de ecuații liniare.

Așadar, accesează eBook-ul ''Bacalaureat Matematică 2013 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie'' si continuă să rezolvi probleme și să te pregătești, iar rezultatele vor fi pe măsura efortului depus.

Spor la învățat și mult succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2013 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.