Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie

Pentru a te ajuta, profesorii noștri experimentați ți-au pregătit ghidul Bacalaureat Matematică 2012 Pedagogic - Sesiunea iunie-iulie, care conține rezolvarea completă, pas cu pas și conform baremului oficial a problemelor date în data de 04.07.2012.

Accesând ghidul nostru, vei găsi subiectele de Bacacalaureat date în sesiunea iunie-iulie, pentru profilul pedagogic. Structura acestui examen nu diferă de celelalte examene ale probei de matematică de până acum, cu care cred că ești deja obișnuit: 

La Subiectul I vei întâlni probleme de clasele a IX-a și a X-a cu logaritmi, funcții de gradul I, respectiv de gradul al II-lea, ecuații exponențiale, noțiuni de geometrie și de trigonometrie. Pentru acest subiect vei putea obține maxim 30 de puncte.

La Subiectul II vei rezolva probleme de algebră cu legi de compoziție (proprietăți, ecuații). Punctajul total pentru acest subiect este maxim 30 de puncte.

La Subiectul III te vei confrunta tot cu probleme de algebră, dar cu matrice și sisteme de ecuații (determinantul unei matrici, ecuații, găsirea și verificarea soluțiilor unui sistem de ecuații). Și pentru acest subiect, punctajul total este de maxim 30 de puncte.

Simți că ești în criză de timp și ai dori să vezi cum trebuie abordate problemele de matematică, pentru examenul de Bacalaureat, profilul pedagogic? Sau îți dorești să îți mai exersezi cunoștințele învățate în timpul liceului, până va veni proba ta de examen? 

Așadar, te sfătuim să accesezi cu încredere eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie și să continui să te pregătești temeinic pentru a obține un rezultat cât mai bun la examenul de Bacalaureat.

Spor la învățat și succes la examen! :)

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea iunie-iulie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.