Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea august-septembrie

Îți dorești să te prezinți cât mai bine pregătit la examenul de Bacalaureat? Vrei să iei note cât mai mari, chiar și la materii considerate mai dificile și complexe, cum ar fi matematica? Vrei să vezi ce subiecte s-au dat la Bacalaureat în anii anteriori și dacă ai fi știut să le rezolvi?

Atunci citește eBook-ul Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea august-septembrie și vezi cum au rezolvat profesorii noștri subiectele de matematică pentru profilul pedagogic primite în 29.08.2012.

Vei găsi rezolvările complete și realizate conform baremelor ale tuturor problemelor acestui subiect, astfel că acestea îți vor fi de un real folos în pregătirea ta pentru examen.

Probabil nu e o noutate pentru tine structura examenului de Bacalaureat la matematică, acesta împărțindu-se în trei mari subiecte: Subiectul I, Subiectul II și Subiecul III. Fiecare din cele trei mari subiecte conține mai multe probleme, iar punctajul maxim care se poate obține este de 30 de puncte pe subiect.

La Subiectul I din acest ghid vei întâlni probleme din clasele a IX-a și a X-a; vei avea de rezolvat probleme cu progresii aritmetice, funcții, ecuații de gradul al doilea, ecuații exponențiale, noțiuni de geometrie și trigonometrie.

Subiectul II îți va testa cunoștințele tale despre legi de compoziție; vei avea de rezolvat ecuații, inecuații, vei efectua operații cu legi de compoziție și vei verifica unele proprietăți ale acestora.

Pentru Subiectul III vei apela la capitolele de matrice și sisteme de ecuații liniare; vei avea de calculat determinantul unei matrice, vei verifica dacă o matrice este inversabilă și dacă un triplet este soluție a unui sistem de ecuații liniare dat, vei avea de rezolvat un sistem de ecuații și vei avea de efectuat unele operații cu matrice.

Așadar, accesează ghidul Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea august-septembrie și continuă să te pregătești temeinic pentru examenul de Bacalaureat pentru a obține o notă cât mai mare.

Spor la învățat și mult succes la examen! :)

 

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in

Bacalaureat Matematică 2012 | Pedagogic | Sesiunea august-septembrie

[0]
Produsul nu are încă un review - poți fi primul care înregistrează un review.