Regulamentul Bacalaureatului la Matematică | Mate-info

Proba de matematică a examenului de Bacalaureat nu ar trebui să îți creeze mari emoții, deoarece trebuie să o consideri ca fiind analoagă unui test sau unei teze date pe parcursul anilor de liceu, doar că pentru a rezolva subiectul acestei probe vei avea la dispoziție 3 ore.

Pentru a putea susține această probă și mai ales pentru a o trece cu brio trebuie să știi care este regulamentul examenului de Bacalaureat la matematică.

Astfel, în cadrul acestei pagini, echipa Liceunet îți enunță acest regulament, pe care trebuie să îl urmezi pentru a nu fi descalificat.

Bineînțeles, se știe că în sala de examen nu ai voie să intri cu materiale inspiraționale (scheme cu formule, caiete, cărți, culegerei, telefon, etc.), ci doar cu pix și instrumente geometrice. Va trebui să te folosești doar de noțiunile teoretice asimilate pe parcursul anilor de liceu, în cadrul orelor de matematică de la clasă.

Citește cu atenție acest regulament și află ce nu ai voie să faci în timpul examenului la matematică.

Știm că Bacalaureatul la Matematică este una dintre probele de care elevii se tem cel mai mult.

Totuși, te sfătuim să reziști tentațiilor de a copia, trișa sau de a introduce în sala de examen materiale pentru „inspirație”.

Iată ce nu ai voie să faci în timpul Bacalaureatului la Matematică:

...

Textul de mai sus este doar un extras. Numai membrii pot citi întregul conținut.

Obține acces la întregul eBook.

Ca membru al Liceunet.ro, beneficiezi de acces la întregul conținut.

Achiziționează un abonament acum

Deja membru? Log in